Obs De Goudvink- Hier kom je in een warm nest


Een plek waar je jezelf kunt zijn. Waar je kunt groeien en bloeien, leren en ontwikkelen. Waar je speelt en plezier hebt. Dát zijn we. Dit maken we waar doordat we begrip en respect hebben voor elkaar. We kunnen goed omgaan met de ander, want bij ons staat niemand er alleen voor. We leren van en met elkaar. En leren doe je pas goed als je lekker in je vel zit, in een veilige omgeving. Een warm nest met betrokken, lieve leerkrachten en klasgenoten die het beste uit jou halen. Bij ons krijg je de kans die je verdient!  

Leren zonder dat je het doorhebt. Hoe fijn is dat? Dat doe je bij ons: rekenen, taal en spelling. Je bent er voortdurend mee bezig, maar niet altijd vanuit een boek. Je leert dus ook door te doen. Hoe? Bijvoorbeeld met een luisterboek, een spelletje of je schrijft een mooi gedicht. Dit doe je alleen of samen met je klasgenoten. Dat maakt dat geen enkele dag hetzelfde is.  

De wereld om je heen, die is groter dan thuis, school en de wijk. En in die wereld gebeurt veel: leuke en minder leuke dingen. Ook dat leer je bij ons, bijvoorbeeld tijdens het wekelijks lezen van actuele nieuwsberichten. Hiernaast leren we je hoe je omgaat met sociale media. Je bent immers onderdeel van de wereld om je heen.  

Je merkt het al: we leggen jouw lat graag hoog, want wij geloven in jou. Bij ons krijg je ruimte genoeg om te groeien tot de beste versie van jezelf.